Informatii si comenzi:   | 0723615002 | Solicita oferta

Returneaza produs

Politica de returnare a produselor

NU SE ACCEPTA LA RETUR piesele aduse la comanda externa sau fabricate la comanda speciala indiferent de valoarea acestora. Daca totusi produsul este acceptat la retur de catre fabricant cumparatorul suporta cheltuielile de expeditie externa cu un curier agreat de noi.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru rambursarea integrala a contravalorii 
  • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
  • Produse ambalate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
  • Produse aflate in stocul depozitului nostru din Bucuresti

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se fac obligatoriu in linkul: https://www.stoauto.ro/returneaza-produs

Returnarea produselor la sediul STOAUTO.ro se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 18:00. sau printr-un curier agreat de noi

Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  • Am citit si sunt de acord cu pagina Termeni si conditii a site-ului stoauto.ro
    Am citit si sunt de acord cu pagina Politica prelucrarii datelor cu caracter personal site-ului stoauto.ro
  • Am citit si sunt de acord cu pagina Politica de returnare a produselor a site-ului stoauto.ro