Informatii si comenzi:   | 0723615002 | Solicita oferta

Termeni si conditii

Normele interne ale magazinului reglementeaza termenii si conditiile de colaborare dintre vanzator si cumparator. Familiarizarea cu aceste norme este obligatorie. Conectarea la sistemul de inregistrare on-line al magazinului pentru a va stoca in baza de date, confirma ca sunteti de acord cu aceste reguli.

1.Partile contractante

"Cumparator" - poate fi o persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate fara personalitate juridica.
"Vanzatorul" - magazinul online "www.stoauto.ro" apartinand SC SRS ONLINE PIESE ORIGINALE SRL"

2 Obiectul tranzactiilor

Obiectele de tranzactie pot fi produse prezentate pe magazinul online "www.stoauto.ro" sau cele ofertate in urma cererii scrise de catre cumparator. Fiecare produs prezentat in oferta noastra contine o descriere a caracteristicilor esentiale ale produselor, preturile in ron cu TVA inclus.
STOAUTO.ro nu-si asuma raspunderea daca stocurile prezentate pe site sunt actuale, complete sau actualizate la timp iar produsele oferite prin acest site sunt livrabile.

3 Obligatii

Inregistrarea de catre cumparator in magazinul de vanzare online prin complatarea formularului si logarea in sistem confirma acceptarea termenilor contractuali.
Cand plasati o comanda de la vanzator in catalogul nostru cumparatorul este dispus sa cumpere, purtand toate consecintele.
Termenul mediu de livrare este de 1-2 zile lucratoare a produselor aflate pe stoc si 3-4 zile lucratoare a produselor livrate la comanda.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a se retrage din contract in cazul unor circumstante neprevazute (de exemplu, orpirea din productie a unor componente de catre producator, calamitati naturale). In aceasta situatie, vanzatorul este de acord sa informeze imediat cumparatorului, care va decide un termen de livrare devansat sau restituirea contravalorii produsului comandat.
Vanzatorul nu este responsabil pentru erorile din sistem care vor duce la preturi sau stocuri false. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe cumparatorului costuri suplimentare cauzate de administrarea incorecta a datelor de contact (cum ar fi re-expediere).
Daca producatorul va inlocui produsul oferit de vanzatorul noua, dar cu aceeasi cerere si proprietatile, vanzatorul isi rezerva dreptul de a furniza un inlocuitor in loc de astfel de produs original, oferit, in timp ce informeaza clientul asupra acestui fapt si de a face schimbarile necesare in oferta.

4 Plata

Plata pentru produsele comandate din stocul extern se face numai in avans conform facturii proforme primita pe mail la finalizarea comenzii in contul bancar mentionat sau numerar la sediul nostru. 
Plata la livrare este posibila numai in cazul clientilor care au comenzi regulate.
Costul transportului este calculat cu ajutorul unui program instalat in magazin on-line mentionate mai sus si este dependenta de greutatea, dimensiunea si tipul de livrare.
Prelucrarea comenzii incepe in maxim o zi dupa primirea banilor in contul bancar al vanzatorului.

5 Transport

Transportul se efectueaza de catre FANCOURIER sau sau la cerere de curierul dorit. Timpul de livrare este de pana la doua zile lucratoare de la expediererea coletului.
In absenta contractului sau posibilitatea de a intarzia vanzatorul va contacta cumparatorului.
Vanzatorul este responsabil pentru bunastarea produsului pana la expediera catre curier. In etapele ulterioare ale procesului de transfer vanzatorul nu accepta nici o responsabilitate. Dovada livrarii este o dovada de origine.

6 Garantii si Retur

Cumparatorul are dreptul de a returna bunurile in termen de 14 zile de la primirea produsului pentru urmatoarele motive:
-piesa livrata nu corespunde cu oferta. 
-defecte ascunse. 

Nu se accepta la retur piesele aduse la comanda externa sau fabricate la comanda speciala indiferent de valoarea acestora. Daca totusi produsul este acceptat la retur de catre fabricant cumparatorul suporta cheltuielile de expeditie externa.
Returnarea se va face in ambalajul original, impreuna cu o declaratie scrisa de retragere din contract, completarea formularului de retragere, dovada de cumparare, detaliile cumparatorului de contact si numarul de cont in care se vor returna banii. Produsul returnat nu trebuie sa poarte urme de utilizare, precum si sigiliul de securitate plasate direct pe produs sa nu fie compromis. Bani pentru marfa returnata vor fi inapoiati in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii de catre vanzator. Taxele de livrare de produse sunt non-rambursabile.
In cazul de non-conformitate cu contractul cumparatorul are dreptul la o inlocuire.
Toate produsele furnizate in magazinul online au o garantie data de producator de doi ani. Exercitarea garantiei este dovada de instalare a produsului la un centru de service autorizat RAR, respectiv Audi, Seat, Skoda Si Volkswagen
Garantia este furnizata pe explicatiile anterioare logice (fiecare produs este atent verificat si tehnic fotografiata inainte de a trimite). Inainte de a trimite produsul pentru a garanta cumparatorul este obligat sa furnizeze si o scurta descriere in scris a prejudiciului. Cumparatorul este obligat sa garanteze pentru a livra produsul la vanzator, pe cheltuiala proprie.
Plangerea va fi solutionata in termen de 30 de zile . Vanzatorul va informa cumparatorul asupra deciziei.

*certificat de garantie

*certificat de conformitate

7 Securitatea

Vanzatorul garanteaza pentru protectia datelor cu caracter personal 36327. Cumparatorii au dreptul de acces la datele lor, pentru a le corecta Si sa ceara oprirea utilizarii lor.
Cumparatorul poate, in orice moment sa faca modificari la datele lor prin conectarea la magazin, sau eliminrea completa a datelor de la baza noastra de date.
In aspectele care nu sunt reglementate in aceste norme, prevederile Codului civil si alte legi aplicabile la exploatarea Si functionarea magazin on-line.
In cazul comenzilor false, neridicarea coletelor sau orice abatere disciplinara ne rezerva dreptul de a refuza viitoarele tranzactii.